13 Mart 2017 Pazartesi

Film Yorumum : Smaragdgrün / Zümrüt Yeşil / Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer Serisi

smaragdgrün ile ilgili görsel sonucu


YORUMUM


Spoiler vermemeye çalıştım ama seriyi okumadıysanız ya da sadece filmlerden takip ediyorsanız okumamanızı tavsiye ederim.



       Başta benim olmak üzere birçok kişinin gönlünde taht kurduğunu düşündüğüm Aşk Tüm Zamanların İçinde Geçer serisinin final filmini izlemiş bulunmaktayım.Dürüst olmak gerekirse film aklımdan tamamen çıkmıştı.Tamamen tesadüfen aklıma geldi ve biraz zorlu bir araştırmadan sonra buldum.


     Aslında şu an ikinci izleyişimden sonra yazıyorum çünkü ilk izlediğimde görüntü ve ses kalitesi o kadar kötüydü ki izlediğimi zar zor anlamıştım.Şimdi ise gayet güzel bir kalitede siz de izleyebilirsiniz.Yalnız şöyle bir kötü haberim var o da filmin türkçe alt yazılısı yok,ingilizce alt yazıyla izleyebilirsiniz.Başta almanca konuşmalar ve ingilizce alt yazı ile filmi takip etmede zorlansam da  bir şekilde ayak uydurdum.


      Peki film onca bekleyişe ve araştırmaya değdi mi emin değilim.Serinin diğer filmlerine göre ve elbette kitaba göre çok yüzeysel ve biraz da sönük kalmış.Yine de Gwen ve Gideon ikilisini görmek istemsizce mutlu etti.


              Tabi bu bölümde Gwen ve Gideon'nun arası biraz bozuktu.Üstelik aralarındaki mükemmel uyumu gördükten sonra onları böyle birbirine (daha doğrusu Gwen'in Gideon'a karşı) soğuk davranırken görmek beni sinirle karışık bir isyana sürüklese de sonunda doğru yolu buldular.
  
               Charlotte'un sonunda kıskançlığı ve egosunu bir kenara bırakıp Gwen'e yardım etmesi beni en rahatlatan sahnelerden biriydi.Elimde olmadan aynen öyle Charlotte,zamanı gelmişti artık demeden edemedim.Ayrıca ailenin diğer üyelerini de görmek güzeldi ve tabii ki serinin en başından beri yanımızda olan biricik hayaletimiz James'e yer vermeleri harika olmuş.Özellikle onun sahnelerinde çok eğlendim.

                 İçime bir kez deha seriye veda etmenin hüznü çökse de her zaman kitaplarını okuyabileceğimi ya da filmlerini izleyeceğimi bilmek biraz da olsa içimi rahatlatıyor. Yüreğinizi ısıtan başka bir seride görüşmek üzere! 


   

     Soundtrack'ı genel olarak beğensem de favori şarkım bu oldu.Zaten bir seriye müzikle veda etmek her zaman daha iyi değil midir?




Filmi izlemek isteyenler buraya tıklasın!


Serinin ilk kitabı Yakut Kırmızı için yorumum / filmi için yorumum.
Serinin ikinci kitabı Safir Mavi için yorumum / filmi için yorumum.
Serinin final kitabı Zümrüt Yeşil için yorumum.

Sevgilerle,
Kitap Gezgini
                   

2 yorum:

  1. filmi nereden izlediniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef izlediğim siteden filmi kaldırmışlar.Verdiğim bağlantı farklı bir yere yönlendiriyor,sayenizde bunu da fark etmiş bulundum ve o bağlantıyı kaldırdım.Bu yüzden teşekkür ederim.Başka bir siteden daha buldum.Bağlantıya tıklarsanız oradan izleyebilirsiniz.

      Sil