21 Haziran 2013 Cuma

Yeni Kitaplarım :)


Yepyeni kitaplar ile tekrar aranızdayım :)

Bu kadar uzun süre yazmamamın nedeni ise bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan son olaylardır.Şahsen bu olaylar yaşanırken kitap okumak hiç aklıma bile gelmemişti.

Bir de şu son bir haftada müptelası kesildiğim Supernatural dizisi de okumama biraz engel oldu.Hayır o değil de Sam'in saçı da uzadıkça uzuyor.Bu gidişle önünü falan göremeyecek ve bu yüzden de bir yaratığa kurban gidecek ona üzülüyorum.

Neyse kitaplara dönersek....


Şöyle bir gerçekte var kitap okunmadan hayatta geçmiyor.(Bir de yeni aldığım kitaplar beni okuma işine baya bir teşvik etti :) )
O yüzden kitap okumaya tekrar geri döndüm :) 


İşte bu kitap okuma aşkıyla yepyeni birbirinden güzel kitaplar aldım(Aslında kütüphanemde okunacak bir sürü kitap var ama böyle güzel kitapları görüncede insan dayanamıyor) :)



Buket Uzuner-Su kitabı hariç diğer kitapları D&R'dan aldım.Su kitabını ise indirim olduğunu son gün öğrendiğim Migros'tan aldım.

Kitapların konusunu öğrenmek için ;




*İlerleyen saatlerde yeni bir kitap yorumuyla karşılaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. 8.sezon'un sonunu izledin mi ? Ben hala izleyemedim malesef :( Bir de elit'i bende istiyorum çok güzel kitaplar almışsın bol bol oku yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben diziye daha yeni başladım,şuanda 3. sezondayım :) O yüzden 8. Sezonun sonunu geçtim sırf o sezon bile bana çok uzak görünüyor :( Ama diziyi çok beğendim ve dizi sağolsun tuz ve gümüşü yanımdan ayırmıyorum :) Bende kitapları okuyup yorumlamak için sabırsızlanıyorum :)

      Sil