13 Mart 2015 Cuma

Kısa Bir Yazı

Slogan belli! (www.akilders.com)


     Herkese merhaba arkadaşlar! :D Bloga herhangi bir yazı girmeyeli o kadar uzun bir zaman oldu ki nasıl yazılacağını unutmuşum.Aylardır tek kelime bile yazmadığım halde blogumu takip etmeyi bırakmadığınız için çok teşekkür ederim ^_^ Ne yazık ki bu bir geri dönüş yazısı değil.Çünkü YGS'den sonra LYS geliyor ve bu yüzden bir üç ay daha blogla ilgilenemeyeceğim.Anlayışlı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim ^_^ 
    

    Şimdi bu yazıyı yazmamın asıl amacına (resimden ne yazacağımı hepinizin anladığını biliyorum yine de konuya giriş yapmak için ne yazık ki aklıma bir tek bu geldi) geliyorum. Bu sene sınava girecek olan herkesin elinden geleni yaptığını ve çok çalıştığına eminim. Kimse için kolay bir sene olmadı.Sosyal yaşantımızdan,hobilerimizden ve uykumuzdan büyük oranda vazgeçmek zorunda kaldık.Kimi zaman stresten gözümüze uyku girmedi kimi zaman bütün bunları boş verip bambaşka yerlere gitme hayali kurduk (bunun hayalini kurduktan birkaç dakika sonra tekrar test çözmek insana ayrı bir acı veriyor ama neyse).Bütün bu emeklerimizin karşılığını elbet alacağımızı düşünüyorum.Tabii bu yazdıklarımın stresinizi hiçbir şekilde azaltmadığını ya da azaltamayacağını biliyorum. Sadece sizinle aynı şeyleri düşünen başka birinin daha olduğunu bilmenizi istemiştim.

      Normalde bu yazıyı cumartesi paylaşmak istiyordum ama  büyük ihtimalle yarın odamın karanlık bir köşesinde oturmuş ileri geri sallanırken bir kese kağıdına hızlıca nefes alıp vereceğim için paylaşmakta zorlanacağımı düşündüm.Tabii ki sadece şaka yapıyorum. Birçok kişinin stresi olmasına rağmen benim kesinlikle yok.(Bu da elbette koca bir YALAN).
  
       En iyisi yazdığım bu saçmalıkları unutun gitsin.Bunun yerine kendinize güzel bir film koyup keyfinize bakın.

      
      Herkese başarılar ve şans sizinle olsun!


Sevgilerle,
Kitap Gezgini

2 yorum:

  1. Aynı şekilde ben de senin gibi sınava gireceklerdenim,sene başından beri pek bir stresim yok sadece yanımda böyle konuşulduğunda geriliyorum falan :D umarım ikimizin de sınavı güzel geçer ve sınavdan mutlu çıkarız.

    YanıtlaSil