9 Mayıs 2014 Cuma

Rachel Hawkins : Sihir Bağı / 3. Kitap / Final Kitabı

                                                                                                                                   
                                       

                                    TANITIM

Yeni yeni alışmaya başladığı olağanüstü iblis güçlerine veda eden Sophie Mercer artık savunmasız ve yalnızdır. Üstüne üstlük Prodigium avcısı, can düşmanı Brannick'lerin eline düşmüştür. Ya da en azından o öyle zanneder, ta ki kendisiyle ilgili yepyeni ve çok şaşırtıcı bir gerçeği keşfedene dek. Büyük bir savaşın yaklaşmakta olduğunun farkında olan Brannick'ler bir tek Sophie'nin dünyayı kurtaracak güce sahip olduğuna inanmaktadırlar. Ama Sophie sihirli güçleri olmadan kendine o kadar da güvenmez. Ne de olsa cehennemin dibine gidip iblislerle yüzleşmek o kadar kolay bir iş değildir. Acaba Sophie çok geç olmadan güçlerine yeniden kavuşup dünyayı bekleyen korkunç sonu engelleyebilecek midir?







YORUMUM

  Evet bir seriyi daha böylece sonlandırmış bulunuyorum.Peki mutlu muyum?Elbette değilim,böyle bir sonu olan kitabı okuduktan sonra nasıl olabilirim.Yani cidden mi Hawkins?!

    Serinin en sıkıcı kitabıydı diyebilirim.Yazar her şeyi yazıyım diye olayları kısa kısa geçmiş.Hayır yani madem bu kadar şey yaşanacaktı bir yüz sayfa daha fazla yazamaz mıydın?

      Acemi Cadı Serisi'ni  hiçbir zaman olağanüstü derecede iyi olan bir seri olarak tanımlamadım.Çerezlik bir seri,akıcı,komik ve eğlenceli olarak gördüğüm bir seriydi.Son satırlara kadar da bu tutarlılığı devam ettirmiş.Cehenneme gidiyorlar hiçbir şey olmadan şakalar yaparak çıkıyorlar.Hele Archer'ı bu konuda durdurabilene aşk olsun.

      Özleyeceğim bir seri olmayacak.Yazar üç kitapta bırakarak en doğru kararı vermiş.Yine de Sophie Mercer gibi harika bir espri anlayışı olan bu karakterle bizi tanıştırdığı için ona çok teşekkür ederim.Ayrıca kaç kitapta pembe rengini bu kadar seven bir vampirle de karşılabiliriz ki?


Sevgilerle,
Kitap Gezgini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder