19 Mayıs 2013 Pazar

Kitap Alışverişi!



   Yaz tatili yaklaştı ve bende sincaptan tutun ayıya kadar birçok hayvanın kışı geçirmek için nasıl yiyecek biriktiriyorlarsa (aslında ayılar yer ve bütün kuş uyurlar ama neyse) bende yaz için kitap biriktirmeye başladım :)


Maalesef  şu sıralar sınavlarla boğuştuğum için pek kitap okuma imkanı bulamıyorum.Ama gördüğünüz gibi kitap almaktan da vazgeçemiyorum.Bulduğum kısa boşlukta da ancak Toprak Ana 'yı okuyabildim.

Aldığım kitaplardan Gölge Hırsızı-Marc Levy ve Genç Kızlar-Nihal Yeğinobalı kitaplarını D&R'dan Can Yayınları'nın indiriminden yararlanarak 5 TL gibi ucuz bir fiyata aldım.

Marc Levy oldukça övülen bir yazar ve kitap konularıda oldukça ilginç.Yazarın okuyacağım bu ilk kitabının beni hayal kırıklığına uğratmaması için dua ediyorum.

Genç Kızlar'ı alma sebebim ise yazarın bu kitabı yazarken kullandığı kurnazlık mı diyim bilemedim yani daha doğrusu izlediği yol benim ilgimi çekti ve hoop onu da aldım.

Buz Ateşi-Kai Meyer ise tamamen kapağına ve hislerime güvenerek aldığım bir kitap.Çünkü arkasında okuyabileceğiniz bir tanıtım yazısı yok.Umarım hislerim beni yanıltmaz.(Yanlış anlaşılma olmasın Buz Ateşi indirimde olan kitaplardan değildi.)

*İndirimin bütün yaz boyunca sürdüğünü hatırlatmak isterim.O yüzden indirimi kaçırıcam diye endişe etmenize gerek yok :)

2 yorum:

  1. Hayırlı olsun :))
    Buz Ateşi'nin kapağı gerçekten çok güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ve benden başka birisininde kapağı beğenmesine sevindim :)

      Sil