14 Mart 2013 Perşembe

Dünya Saati'ne Sizde Katılın !

              


Domino etkisinin nasıl olduğunu bilirsiniz. Belirli bir sistem içinde yer alan her şey birbirini etkiler. Birinin ilk taşı düşürmesiyle yepyeni bir tablo karşınıza çıkar. Bu değişimin ta kendisidir ve yalnızca bir kişinin adım atmasıyla başlar. Buradaki ilk domino sizsiniz! Değişimi başlatmak için gücünüz var. Siz ve sizin etkilediğiniz diğer domino taşları gezegenimiz için arzu ettiğimiz geleceği yaratmamızı sağlıyor.
Dünya Saati, her yıl iklim değişikliği başta olmak üzere gezegenimizin karşı karşıya olduğu çevre sorunlarının çözümünde herkese rolünü hatırlatıyor. Bir insanın tek başına yaptığı değişim daha sonra etrafına ilham veriyor. Dünya Saati'ni dünyanın en büyük küresel çevre hareketi yapan, bireylerin değişime olan inancı, değişim için yaptıkları. Bu yüzden Dünya Saati'nde sembolik olarak kapatılan ışıklar enerji tasarruf etmekten ziyade gezegenimizin geleceği için bireyler ve kurumlar olarak doğaya uyumlu, sade yaşamın yollarını aramak için değişim kararı almak yapılan başlangıcı simgeliyor.



    Dünya Doğayı Koruma Vakfı'yla 2007 yılında Sidney kentinde başlatılan bir etkinlik.Etkinlikten geçen sene haberim olmuştu ve keşke daha önceden haberim olsaydı demiştim.

         Konunun kitapla bir ilgisi olmadığını biliyorum ama günümüzdeki iklim değişikliği ve çevre sorunlarına dikkat çeken bu olaya lütfen sizde 23 Mart 2013 cumartesi 20:30-21:30 saatleri arasında ışıklarınızı bir saatliğine de olsa kapatarak destek verin.

http://www.dunyasaati.org/bireysel-katilim  bu bağlantıdaki formu doldurarak sizde destek olduğunuzu gösterebilirsiniz.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder