28 Nisan 2013 Pazar

Kiersten White : Paranormal

           

                                                                  TANITIM

  Evie bugüne dek kendini hep normal, sıradan bir genç kız kabul etti. Gerçi kendisi, Uluslararası Paranormal Tecrit Ajansı için çalışan bir paranormal avcısı. En yakın arkadaşı bir denizkızı. Eski erkek arkadaşı bir peri. Şimdiyse şekil değiştirip duran bir paranormale aşık. Ama olsun! O normal bir genç kız olduğunu düşünüyor.

Ancak şimdi paranormal yaratıkların yok oluşunu haber veren korkutucu bir kehanetin tam ortasında. Ve tüm paranormallerin kaderi onun ellerinde. Biiip!

                                                               YORUMUM

   Aprillyne Pike'ın Peri Serisi'nden sonra perilerin ağırlıklı olduğu başka bir kitap okumak güzeldi.


    Evie şimdiye kadar okuduğum en sempatik ve sevecen karakterlerden biriydi :) Özellikle okul ile ilgili tepkileri beni çok güldürdü :)


    Hayatını paranormal yakalayarak tehlikeye atan birine göre oldukça neşeliydi.Ayrıca en yakın arkadaşı olan Lish de oldukça komikti.Bir tek Reth neredeyse elimde kalıyordu yani bir peri ancak bu kadar sinir bozucu olabilir.Bir de Evie'nin şekil değiştiren sevgilisi Lend vardı ki o da bir yudumluk su (Aslında burada çok yaratıcı bir espri yaptım çünkü Evie Lend'i tarif ederken vücudunun tıpkı sudan oluşmuş gibi tarif ediyor.) :)  

     Anlayacağınız üzere kitap eğlenceli ve komikti.Okurken hiç sıkılmıyorsunuz.Kitabın nasıl bittiğini anlamadım bile.

Süprizlerle dolu olan bu kitabı kaçırmayın!
  

                                                                                                     İyi Okumalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder